Iphone test

Ja nu har jag haft min iPhone i snart 4 dagar och jag är ganska nöjd med den. Det är en 3gs 32gigs. Än så länge har jag inte lagt in så mycket i den för jag har mest kollat vad den kan göra och inte men ska snart börja fylla den med musik och annat bra att ha saker.
Det ända som jag inte är nöjd med är att den är för ny för att highjacka än men dom säger att det ska kunna gå i juni någon gång så det kan jag vänta på.

Måste också säga att jag saknar min Carin.
Har man bott ihop i nästan ett år så blir det ganska tomt när man inte längre bor ihop men jag ska kolla på lite jobb neråt Skåne och förhoppningsvis hitta något snart.
Då kan man ju börja kolla lägenhet och allt vilket jag gärna skulle göra redan nu.

Jag vet inte om det blir en till säsong på Garbos. Jag vill göra det men jag känner också att jag vill inte mista det jag har med Carin. Så jag hoppas på att jag hittar något neråt så man som sagt kan börja kolla lägenhet.

Comments are closed.