Xpecta

Nu har jag varit hemma o Sverige i snart 3 veckor och hunnit jobba lite med ett företag som heter Xpecta. En ljud och ljus forna här i Örebro som är ganska stora vad jag har förstått.

Gjorde ett jobb med dom bara för några dagar sen på slottet här i Örebro. Det var ett konferens jobb så det var inte jätte mycket att göra men samtidigt har jag inte jobbad med varken dom eller något av deras utrustning så det var en liten utmaning i sig att koppla ihop allting men det gick bra till slut. Kände mig som en fråge fågel som bara fråga vart saker skulle, vad saker var och hur dom skulle kopplas ihop med utrustning men jag tyckte lika bra att fråga än att göra fel.
Konferens var ganska lång men den gick att gör.

Veckan innan hjälpte jag till och var ljustekniker på en morden dans uppvisning. Det jobbet var väldigt simpelt men kul att få göra iaf. Fanns inte mycket lampor på plats och allt var redan programmerat och klart så det vara bara köra showen och de glad ut.

Xpecta verkar vara ett bra företag och hoppas få göra mer jobb åt dom.

Tags:

Comments are closed.