Grand canaria ljus programering ”elvis”

Då ska man ner till Grand canaria igen men bara för en helg. Gary ringde idag och behövde hjälp med att programera klart något som dom ska ha över midsommar och framåt. Tydligen är hotellet ganska fullbokat så dom skickar 150 personer varje kväll upp till Garbos för att äta och titta på någon Elvis show.
För att jag för det hör jobbet fick jag en vecka betallt för två på orquidia hotellet när jag vill. Ganska bra deal för 2 dagars jobb.
Problemet är bara att jag åker från Köpenhamn kl 07 i morgon fredag och jag sitter just nu på väg ner till Malmö för att träffa Carin. Jag är frame i Lund ca 20.30 sen måste jag leta efter ett tåg som tar mig till Köpenhamn innan 05.00 så det blev inte så mycket tid hos Carin tyvärr. Men jag kommer ju ta med henne på en veckad semester där istället så hoppas att hon går med på det:).
Kommer komma hem på måndag till Köpenhamn och på tisdagen ska Carin och ja åka tåg up från Lund till örebro så vi kan spendera midsommar ihop vilket jag vetklgen ser fram emot.

Tags: ,

Comments are closed.