Modevisning

Var på ett företag som heter rönisch och riggade samt övervakande en Modevisning idag. Den var väldigt simpel men kunden var nöjd. Catwalken var formad som ett T och låg direkt på golvet.

Har nu försökt fått tag på alla kanal-listor till i Vinön i sommar så jag är mer förberädd och vet vad son kommer behövas kompletera. Ska bli roligt att få mixa band igen. Var ett tag sen men det går väl fort att komma in i igen.

Letar jobb nu nere i Malmö också och ska dit bu i juni på intervjun och se hur det går. De gillade mitt cv så nu är det vara ett bra första intryck som gäller och det ska väl gå bra hoppas jag på.

Pratade lite med Henke om Garbos premiären som snart börjar bli aktuell. Dom vill ha ner mig men känner nu efter att ha fått smaka på vad Sverige har att erbjuda att jag kommer inte utväcklas mer där nere. Eller iaf inte lika mycket som jag kommer göra här hemma.

Tags:

Comments are closed.