Kebenekajse

Idag var det kebenekajses tur att vara ute och giga på Vinön. Giget gick bra men med lite komplikationer.
Det började med att jag höll nästan inte på att få klart en kabel för att min lödkolv inte blev tillräckligt varm men i sista minuten fick jag ihop min kabel.

Sen hade deras trumis glömt halva trumsettet hemma. Hade hade inte med sig virvel eller symbaler så jag fick ringa ett samtal till en god vän som ställde upp med att köra ut de till Vinön för en rimlig peng.

Giget i sig gick jätte bra. Gubbarna är väldigt musikaliska av sig och samspelta så jobbet blev väldigt lätt. Dom spelade bara instrumentala låtar vilket jag tyckte var roligt att mixa på den utrustningen som finns. Den utrustningen som sitter där är väldigt svår att få att låta bra om det är mycket röster som ska fram. En eller två går helt okej att få fram i en mix men blir det mer så blir det väldigt grötigt och svårt att få fram rösterna och få en jämn mix.

Tags: , ,

Comments are closed.