Roffe Wikström

Ja för några dagar sen, närmare bestämt i onsdags, så var jag ute på Vinön och var ljudtekniker Roffe Wikström och några andra musiker och jag måste säga att det var ganska kul att vara ljudtekniker för ett band igen. Som var väldigt bra och samspelta så efter att ha hittat ett bra ljud var det bara att låta reglarna stå. Eller nästan iaf och det var ganska nytt för mig.
Det var ganska nervöst tidigare den dagen när jag fick reda på att det hade blivit lite missförstånd mellan mig och min arbetsgivare. Jag hade frågat honom tidigare i veckan om killen som var där året innan som ljudtekniker kunde komma och kolla så allt gick som det skulle under giget så jag hade någon son jag kunde rådfråga om någonting hände. Jag trodde Janne skulle ringa och fråga honom och han trodde jag skulle göra det men det ick ju bra så.

Tags: , ,

Comments are closed.