Nikola Sarcevic

Sitter nu på väg ut till Vinön och ska göra mitt näst sista gig här för säsongen. Lite tråkigt men samtidigt skönt att få det gjort.
Idag kommmer Nikola Sarcevic och spelar och jag lykades ha kopierat fel information till min lathund så har tagit ed mig lite för mycket. Iofs är det bars 3 mikar och 3 stativ men det hade ju inte behövt vare nå mer.

Igår började jag jobba åt Xpecta på provanställning i 2 månader så det här kommer bli jätte kul.
Det första jag fick göra när jag kom til lagret var att hjälpa till och packa en jätte stor order som ska ut nästa vecka.
Allt och lite till på deras lager ska ut till olika ställen.

Har precis haft soundcheek och det gick sådär. Någon kanal var trasig och massa kablar var också trasiga plus att det kom ett keybord som inte stod med på riden men det funkar nu. Kan bli lite roligt sen när en gitarrist kommer bara till giget utan soundcheek så han får den sista kanalen som kan vara problem med. Just nu gillat jag inte lägget men få se efter giget hur det gick och vad som händer. Trots allt jag kör ju bara på saker som finns på plats. Mixerbordet har som sagt börja kronglat igen så det är någon fader som får spel. Sen märkte jag idag också att det låter änu värre med delayet nu än tidigare. Försökte få ta på Henke och höra med honom om han viste något om hur man ställde om det men han svarade inte.

Första delen gjord och det går bra. Fick ta och Subba git och piano för ena regel Gick sönder. Men än så länge rullar det på bra här.

Sista delen gick också bra. Dom gjorde typ 5 extra låtar på slutet som fick mig att bli lite stressad men vi han med. Gitarristen piaisten och trummisen liftade med mig in till Örebro. Dem var riktigt trevliga.

Tags: , ,

Comments are closed.