Redan en vecka har gått.

Nu är det en vecka sen jag började mina 2 provmånader på xpecta. Redan första dagen på jobbet fick jag hjälpa till att packa ner en stor rigg som gick ut i går och idag. Tog oss hela veckan att packa ihop den riggen. Eller dom riggarna. Det är ett stort event med olika scener.
Det var som sagt mycket att packa, vilket gjorde att jag fick lära mig tidigt vad de mesta på lagret var. Jag vet fortfarande inte vad allt är dom ber mig packa, men jag börjar ju hitta mer än när jag började.

Samma vecka fick jag åka ut och hämta saker i Krylbo på starlight och någonstans i Leksand. Det tog mig hela dagen att åka runt vilket jag inte hade något emot för just nu den här första veckan har jag väldigt ont i fötterna. Fötterna kommer bli bättre och jag ska försöka köpa en bättre sula mer anpassad för mina fötter.

I morgon är min sista inbokade spelning på Vinön. Jag ska bara vara där som scenansvarig och se till så att allt funkar för teknikern som kommer. Han verkar vara schyst. Lätt att prata med och verkar förstå förutsättningarna och anpasasr sig efter dom vilket underlätter jätte mycket nu när allt på lagret på xpecta är uthyrt.

Comments are closed.