Linde + slottet

Nu var det ett tag sen jag skrev här så tänkte försöka uppdatera mig lite om vad jag hunnit gjort sen sist. Jag har inte gjort så mycket mer än att varit på lagret och bråkat massa med utrustningen som är där. Vart den ska stå och inte stå. Vad som är vad och vad som hör till vad. Börjar få mer och mer begrepp om saker men är inte helt nöjd med min inlärning än, men det kommer.

I alla fall så har jag hunnit med och kört en orkester ute i Linde. Det var jätte intressant och coolt att få köra. Vi ställde bara upp 6 eller 8 mikrofoner som skulle ta upp de olika instrumenten och det lät ganska bra om jag får säga det. Jag har inte mycket erfarenhet av att köra orkester så jag vet inte hur det ska låta men med hjälp av att Erik gjorde ett så bra jobb att systema PAt så behövdes det inte mycket EQning på dom olika instrumenten utan mer PAN COMP och iofs lite EQning men inte mycket.

Sen har jag också hunnit med att varit på slottet igen och kört en konferens. Den här gången höll dom inte på lika länge vilket var skönt med tanke på att jag inte mådde 100. Jag börjar mer och mer gilla E6or. Dom är väldigt rund-upptagande så när det är 1 eller 2 på scenen är dom gryma men blir det fler så börjar det bli lite problem. Jag har ju mina minnen från Dröse med jag tror det var 12 E6 samtidigt på scen så.

Tags:

Comments are closed.