Första showen avklarad | Peter Pan

Då har jag äntligen fått gjort min första showen på Rival med musikalen Peter Pan.  Det var nervöst men gick bra. Lite små missar här och där men har bara sett showen 3 gånger innan jag körde så jag tyckte jag gjorde ett OK jobb. Är inte helt nöjd men det blir jag sällan så det får funka för första showen. Inga rundgångar eller så dom missarna jag gjorde var sena ljudeffekter och en sen ingång.

Jag måste faktiskt säga att dom jag jobbar med är helt otroligt duktiga. Jag är inte helt säker på hur länge dom har repat men huvudrolls innehavarna är skit duktiga. En jag är jätte imponerad av är en 5 årig kille som är med och är så säker på det han gör. Trots sin ålder kommer replikerna en efter en och han följer med i danserna och även scenplaseringar så jag måste säga att jag är imponerad.

Det är lite tråkig utrustning här och inte gjort för att köpa musikal på. Myggorna är väl ok men det är samma problem med myggorna som jag hade när jag jobbade åt Dröse. Varför envisas alla med att köra med rund upptagande  myggor istället för riktade? jag vet inte hur mycket bättre dom riktade är eller om dom är bättre men jag tycker att det borde vara bättre att använda riktade myggor i såna här sammanhang. Skulle jag ha en konferans så skulle jag kanske överväga att ha rund upptagande myggor men en musikal skulle jag inte ha dom på. Jag har iofs inte kört med annat än rund upptagande så vet inte hur en riktad beter sig. Man kanske kan komma undan med placeringen på myggan lättare med en rund upptagande än en riktad ja vet inte.

Nu är det den 27:e och jag kör fram tills den 7:e Jan så det är ca 1.5 vecka här men med den här starten så kommer det bli en kanon tid.

Tags: , ,

Comments are closed.