Gran canaria garbolicious v2

Då har man varit nere på GC igen i 2.5 vecka för att ställa allt till rätta igen på Garbos.
Den spanska teknikern som sitter där nu vet väl inte riktigt vad han håller på med måste jag få säga. Det är tråkigt för att teamet som är här nu är väldigt duktiga.

Allt är ju programmerat på Garbos, både ljud och ljus, så jag tycker inte att det ska kunna vara så svårt att sköta alltihop.
Jag är inte helt säker på hur det kunde bli så tokigt som det nu blev. Min monitor programmering var helt nollställd så dom hade ingen riktigt bra mix och i monitorn och ingen ändring från låt till låt.
När jag väl var där nere fick jag också programmera om endel ljus för Gary fick för sig att korta ner catwalken. De gick ganska snabbt att fixa de måste jag säga iaf.

När jag kom ner och gick runt här ute på hotellområdet så märkte jag att hela deras bakgrunds musik vid poolen coco loco och fata låg nere.
Det visade sig vara att tidigare den veckan hade det varit ett stort oväder och en blixt hade träffat taket på hotellet och tagit sig in i ledningarna så enheterna som styrde systemet hade brunnit. Det jag störde mig mest på var att ingen tog tag i det så jag fick ta kontakt med Yamil och sen ringa till rent ut (dom som installerade systemet) och be dom skicka ner någon som kan ta med sig nya enheter och få igång systemet igen.
Nu 2 veckor efter att blixten tog systemet rullar det igen. Allt är inte perfekt men det går iaf att använda och är en bra start punkt för att få tillbaka allting igen så som det ska vara.

Killen som var här och installerade hette Christofer och jag bad honom ta en titt inne på systemet på Garbos och bara be om att få en uppskattning av hur mycket det skulle kosta att sätta in ett nytt bra heltäckande system inne på Garbos.
Han nämnde ett pris som var halva den summan jag trodde att det skulle kosta vilket är skit bra för då kan jag tjata lite på Gary om att systemet måste bytas och det kommer bara gå på såhär mycket.
Skulle nu Christofer installera systemet så är det även bra för hotellet eftersom det då är ett och samma företag som har installerat allt på hotellområdet. Så skulle något gå sönder kan man alltid låna från något annat system här nere. Om det nu blir liknande steg och sånt som sitter på Garbos. Måste tänka på det en stund och sen höra av mig till Christofer igen och be om att då en preliminär offert på jobbet.

Nu är det snart jul och jag blev erbjuden och tackade ja till att köra Peter pan i Sthlm över jul. Kommer börja den 26e och sluta den 7e så det är bara runt 1 veckas spelning men ska bli kul att få nya utmaningar.

Tags: , ,

Comments are closed.