Peter Pan på Rival

Ja tack vare min käre vän Carljohan Perdsjö så blev jag erbjuden att jobba åt 2Entertain på en familjemusikal / Teater som ska gå nu från 25:e Dec – 7:e Jan. Hade gärna velat varit med från hela början men kunde inte komma samma dag som jag landade från Garbos + att jag passade på att spendera en jul hemma i sverge på gammaldags vis.

Men nu är jag här och idag ska bli första dagen jag ser showen och tar nots på det som händer. Vad jag hört så ska showen vara jätte bra och ensamble verkar klockrena. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad om vad som händer.

utrustningen vi har här är just nu
Mipro myggor
Yamaha 01v96 V2
Ett lacostic PA system som jag inte vet så mycket om än.

Ne nu får det bli frukost börjar  bli hungrig som fan här backstage.

Tags: , ,

Comments are closed.