Gran Canaria Bahia Feliz Nordotel ”Teknikansvarig”

Då har man lyckats fått ett jobb på Nordotel som ”Teknik” ansvarig på deras hotel på
Gran Canaria och Lanzarote. Hur jag fick det är lite skrämande för jag var igentligen inte ute efter det här jobbet utan mer efter ett jobb på Bahia men skulle det bli något så var de tvunga att ta för hela Nordotel och inte bara Bahia. Hur som helst så börjar jag nu om två dagar och det första jag kommer att få göra är att åka till Lanzarote och kolla på ett hotel som heter hotel flamingo.

Tydligen så är det hotellet inte så varsam om sin utrustning och jag ska åka dit och försöka ta reda på vems fel det är. Om det är hotellets eller om det är fritidsresors fel att det är som det är på hotellet.
Personligen tror jag att det är hotellet men måste kolla på sakerna innan. Den senaste teknikern som var på plats jobbar just nu på bahia och heter Carl ”…”.
Enligt honom och calle så är det hotellet som har gjort fel och inte 2E teknikerna.
Vad jag hört än så länge så har tydligen även det hotelet Briter där när inte 2E är där och
britterna har ingen tekniker utan gör alla sina saker med deras artister som inte har någon utbildning alls.
Sen fick jag också veta att hotellet gjort en renovering där utrustningen har stått utan att täckt över utrustningen
så när tekniker kom så var det fullt med dam och skit i/på/under utrustningen.

Jag måste däremot ta reda på när renoveringen skedde.
Fall en 2E tekniker var på plats och viste om det eller om det skedde när Thomson
var på plats eller när ingen var på plats. Ifall det hände när 2E var där så borde
den teknikern ha platstat över sina saker men om han blivit bedd att ta en sekundär sen så så kanske han/hon trodde att dom skulle skydda sakerna när dom renoverade. Hur som helst gör man en renovering så bör man ju skydda alla saker som är värdefulla och om hotellet är mån om sin utrustning borde dom ha täck över den enligt min synpunkt.

Någ om de hotellet. Mer uppgifter jag kommer att ha är att underhålla och kolla över våra system här på Bahia (Vilket jag gjort även när jag inte fått betallt för det). Sen kommer jag hjälpa Glyn Med sin show på fata och hjälpa Gary om det kommer någon upp till Garbos och även lite andra små saker. Det låter kanske större än vad det är och jag skulle inte sätta stämpeln ”Teknikanvarig” men det var de som blev sagt. Dom vet vad jag kan och inte kan så det var väl mer ett namn istället för något annat. Det låter ju bra iaf måste jag säga.

Tags: , ,

Comments are closed.