Bahia feliz

Äntligen så kom vårt headset idag. Har väntat på den sen tredje veckan jag var här men nu så äntligen.
Jag köpte med ett vindfilter som ser jätte rolig ut på headsetet men jävlar vad bra det var. Nu väntar vi bara på att en vga extender ska komma.

Nu så är det bara försöka övertyga chefen på Garbos att dom verkligen behöver nya mikrofoner vilket kommer bli svårt.

Jag har nästan gjort klart infochannel programmet till hotellet. Blev inte riktigt som jag tänkte mig efter som jag hade hoppats på att kunna andvända den som redan fans och bara bygga film programmet men den ville inte spela upp programmet :/
Är lite sugen på att kolla vad dom skulle ta för att göra programmet. Problemet är ju om dom vill ändra det. Små ändringar är ju lätt men större är ju svårare. Så kanske man ska tänka om och kanske göra det som en webbsida? Kanske är bättre tror jag nu när jag tänker efter. Måste kolla upp det.

Tags: ,

Comments are closed.