C4D

så då har jag get mig in i den 3 dimensionella världen och försöker nu lära mig lite mer om att göra 3D grafik och logor m.m.
Jag har hållit på i nu 2 till 3 veckor med att bara kolla på tutorials och försöka efterskapa det dom har gjort för att lära mig hur programmet fungerar och vad man kan göra osv.
Jag måste säga att det är jätte kul och det håller mig uppe länge om nätterna när jag försöker lista ut hur dom har gjort en vis loga eller karaktär eller animering.

Jag tror jag har mycket att tacka AE för att jag så snabbt har lärt mig att hitta och testa mig fram hur saker fungerar men jag har låång väg kvar att gå innan jag kan säga att jag är duktig på det. Nu kan jag iaf nästan säga att jag kan det mästa i AE men jag har bara gjort animerad grafik än så länge men det är kul det med och det var väl det som gjorde att jag blev mer och mer intresserad av att lära mig ett 3D program. Efter att bara ha kollat på olika tutorials i 2 till 3 veckor så har jag nu fått mer förståelse för när folk använder ett 3D program och när dom använder AE. Förut trodde jag att man gjorde mycket mer i AE än vad man verkligen gör. Mycket går att göra det men det är kanske 100gånger krongligare att göra det i AE än att göra det i t.ex. C4D. Jag hoppas på att jan kan lära mig och få utnytja och utvidga min kundskap i 3D skapande. Jag har t.ex. en idé till ett intro till Garbos där bl.a. Garbos G’et ska vara som en liten rolig karaktär och råkar stöta emot en röd matta som sedan ska börja rulla och islutet komma fram till Garbos ingången. Jag gjorde en version som jag inte var så nöjd med men jag kommer nog dit snart hoppas jag om jag inte kommer på något bättre.

Nu måste jag sova ska upp och göra rent som sista 8 lamporna i morgon hade jag planerat.

Robot-Jojo3

Tags:

Comments are closed.