Rengöring

Nu har jag hållt på i tre dagar och rengjort och gjort vad jag kan med lamporna på Garbos. Har kvar 8st som sitter jobbigt till men det här ska vi fixa.

Lamporna är i ganska dåligt skick. Dom funkar men är så blöta av all rökvätska att det ser ut som en nytvättad bils motorhuv.

Håller nu också på med att försöka göra något snyggt åt Garbos i c4d. Det går sådär. Mycket är likt AE men ändå inte. Så mycket mer att tänka på än bara positioner och färger men det är alltid kul att lära sig något nytt.

Jobbade på att försöka bygga om Nordotel infohannel system i flash men tror inte att det blir som dom vill.
Jag kan få så att höger & nedre fältet styrs via XML eller txt doc utanför flash och jag lyckades också få en bg-Film att spelas upp med animerande text ovanpå. Vilket funkade jätte dra förutom att flash ville inte ta in så stora video filer så jag skalade ner filmerna och gjorde flera delar istället. Det funkade hyfsat till jag försökte göra bg-filmerna till normal upplösning igen vilket även där gjorde att flash filen blev för stor.
Jag kan även på att får jag det här att funka så löser det bara halva deras problem vilket är att dom vill ändra text på filmen men vill dom byta ut något blir det mycket svårare för dom. Jag bestämde mig då för att lära Glyn premier istället för att göra klart flash filen.
Nu väntar jag bara på att Göran plåt ska skicka bg-filmerna.

Som sagt tidigare så gör jag rent lamporna på Garbos men även försöker uppgradera deras system så som ha två datorer istället för en osv. En för cubase och iTunes och en för video och annat. När jag väl fått video datorn att funka, som var en gammal från hotellet, så tänkte jag att jag skulle uppdatera cubase datorn också. Då ser jag att det är virus i den oh det hela slutar med att jag är tvungen att om installera den datorns OS. När den väl funka igen så hade på något sätt video datorns moderkortet gått sönder så nu försöker vi fixa det igen.

Jag fick även två st cubase att tala med varan genom att använda tidsnöden och midi funktionen i cubase. Sen lyckades jag även få ett lager på Dm2000 att styra reglarna i GrandVj.

Nu är det sent och ska upp i morgon och fortsätta göra rent lampor så hörs.

Tags:

Comments are closed.