Nytt ljudkort

Nu var det iofs nästan en vecka sen jag fick ljudkortet men skrev aldrig om det så passar på nu.

Jag köpte ett nytt ljudkort som jag kan använda på Garbos och spela in alla 9 samtidigt istället för 2 åt gången. Det kostade mig 6.000 med kablar och allt + en mätmic men det var det värt. Ska testa allt nu när artisterna kommer men jag ska kunna spela in alla och spela upp det från en separat dator som skickat alla mikrofoner till rätt kanal så då kan jag höra hur mixen lät dagen innan eller hör om någon inte hör si själv på scen + att det är bra för inspelning till den nya sångkaptenen att kunna lyssna på en show och kunna ta ut personer som sjöng fel zorb ball australia.

Jag är lite sugen på att köpa ett waves bundle där jag får ett slotskort till Yamaha bordet som tar 16 i/o och kan sedan köra waves plugar via en server dator. Tror det skulle kosta mig 10.000 att köpa så måste tänka över det här men waves pluggarna är ju bra och man saknar ofta en multibands compressor när man är ute och giggar eller iaf här där jag jobbar nu och köpa en hårdvara är lika dyrt så vet inte riktigt än. Jävligt sugen iaf.

Tags: , ,

Comments are closed.