Premiär om 2.5 vecka.

Det närmar sig mer och mer premiär på årets show på Garbo’s. Det är iofs samma show som förra året men det är bara 2 från det teamet som är kvar i år också vilket är André and Sammy.
Jag har förberett mycket så att allt skulle gå smärtfritt när alla kom men fick åka hem av personliga skäl så nu när jag ska tillbaka om 5 dagar har jag lite att ta igen men det gillar vi.

Det ska bara vara att göra lite små ändringar i ljuset och programmera ljudet så det borde gå smärtfritt tycker jag. Allt är ju ändå förberett med mikrofoner och allt.
Det ända jag oroar mig lite för är datorerna på Garbo’s som är lite slitna men birolls har dem gjort det dom ska.

Jag köpte också ett nytt ljudkort som gör att jag kan spela in alla samtidigt som jag nämnde tidigare. Jag kanske har hittat ett fel i mitt tankesätt med att ha en backup dator vilket är att dör någon av datorerna så slutar tidskoden iaf om det inte är den första datorn i ledet som slutar att funka. Tydligen skickade inte mitt ljudligt ut midi trough utan bara midi in och ut men det är skit samma. Men jag tror jag har en lösning på det också. Tror jag kommer lita på att datorn håller oc lägger min dator sist i ledet istället för på andra plats.

Nu har jag nyss köpt mig min iPad 2 och är troligen på väg ut och köpa mig en MacBook PRO i veckan också eftersom min bärbara håller på och lägga av.

Tags: , ,

Comments are closed.