Bingolotto 20år

Nu har jag precis kommit från coco loco och haft välkomstmöte med Bingolotto teamet och alla vinnarna. Det är lite speciellt men kul att göra iaf. Dom kommer vara här på Bahia i en vecka och konferenciern, Lotta Engberg, kommer även vara med och sjunga. Hon var jätte trevlig och lätt att handskas med.

Nu på fredag kommer det också en orkester till Garbos i samband med det här. Dom ska ha en dansbands kväll här på Garbos vilket kommer sätta mig lite på prov. Dem säger en orkester men har inte fått någon ner information än att det ska vara en pianist, en gitarrist och en basist. Det är allt dom har skrivit och vill att vi ska fixa utrustning till. Sen vad det är mer vet jag inte.

Samtidigt som det här händer så är vi i slutfasen på repperioden på Garbos och premiären närmar dig med storm steg. Jag kommer vara klar med allt jag kan gör men vet inte än hur mycket ljusändringar dom vill göra.

Tags: , ,

Comments are closed.