Bingolotto våldgästar Garbos

Just nu står berth idoffs på scen och bjuder till dans när Bingolotto gänget har varit och ätit här. Själv har jag en rätt soft kväll. Dom mixar allt från scenen så jag får en stereo mix från dom som bara ska ut till main PA’t. Dom kör in-ears så ingen monitor eller något så jag har inte så mycket att göra just nu.

Jag har däremot fått sprungit ner till fata morgana och hjälpt dom få igång en dator där som absolut inte ville gå igång. Dom var så snälla och ringde 6 minuter innan artisterna skulle upp på scenen här på garbos så då hade jag lite panik.

Sen hjälpte jag även till idag på deras after beach. Det var också ett enkelt uppdrag. En pianois plus två sång mikrofoner. Fick problem men ena mikrofonen när en tjej som sjung av mistag lyckades byta frekvens helt plötsligt men det lyckades jag fixa efter showen. Milen hade också hamnat i något låst läge så jag kunde inte komma in så jag kunde byta grupp. Men det löste jag genom att gå tillbaka till E000läget och sen tillbaka igen till grupp läget.

 

 

IMG_0053_xvid

Tags: , ,

Comments are closed.