Premiär kväll igår på garbos

Igår hade vi då premiär på garbos för ca 280 personer. Dem flesta var guider med invites men dom kan skrika och vars glada för det. Om inte annat är det dem som brukar skriks och vara glada.
Hur som helst så gick kvällen väldigt väldigt bra. jag hade inga större problem med varken ljud eller ljus. Lite små problem med vår nya kamerarigg på får följespott men tror det mer är något som artisterna måste lära sig hantera och inte fel på tekniken eller riggen. Däremot ser jag att signalen till projektor blir förvrängd eller tappar färg dom jag tror antingen beror på dålig kabel eller att vår extender börjar gå sönder. Men jag har för mig att den har gjort så här redan sedan förra säsongen och det känns mer som ett kabel problem.

Ljud programmeringen funkade jätte bra. Ska bara se till att gruppera alla körer i alla scener så jag kan styra kören och solisterna med ett enkelt knapp tryck. Fick mucks bra kommentarer igår för ljudet och har sparat ner alla filer till datorn så att jag alltid kan hämta hem den här för inställningen för mixerbordet om något skulle hända.

Nu ikväll är det runt 200 gäster igen så det kommer bli jätte kul ikväll med.

Tags: ,

Comments are closed.