Garbos på spansk tv

Nu på tisdag kommer Garbos åka till LAS Palmas och spela in ABBA och en del av 70 i en tv studio som ville visa Garbos på spansk tv.
Jag fick i uppdrag att först klippa till en 20sek video spott av Garbos som ska gå som en reklam film på kanalen. Et gick helt okej. Hade iofs bara material från föra årets show men det tyckte Gary att jag skulle använda så sagt och gjort. Efter det ville studion ha bilder på det här årets ensemble som så då blev det att gå in och fota lite i söndags. Bilderna blev helt ok ingen 100% men jag är heller ingen professionell fotograf. Sen samma dag som vi tog bilderna fick vi reda på datumet dom ville filma så blev det lite små akut att spela in och mixa det materialet som ska vara med i tv. här i Spanien så sker nästan alla framträdanden playback vilket år tråkigt men man får ta sedan dit man kommer. Så i går natt satt jag och mixade ihop ABBA och den delen av 70 vi ska använda. Är inte helt nöjd men ska se vad chefen tycker om det. har tagit med lite små missar med ville för att försöka hålla känslan av live och inte över producerat. Hoppas bara det hem hos Gary.

Alla inspelningar jag gjorde i början har kommit till hands. Nu i snart 2 veckor har det vara playback under show på en eller två personer. Ibland är tekniken en bra kompis. Är bara orolig över att playback datorn ska sacka efter och inte ligga i synk som har hästen eller två gånger när
Jag har spelat upp materialet innan show. Men om jag startar om datorn och öppnar cubase direkt verkar problemet vara borta så vi hoppas på att det fortsätter så.

Nu måste jag in till garbos och höra vad Gary tycker om mixen.

Tags: , , ,

Comments are closed.