Yamaha Dm2000 v2

Jag gillade inte bordets börjandes efter snart 2 säsonger på bordet så måste jag ändå säga att det funkar helt okej. Lite för lite utgångar på det för att jag skulle köpa en ett nytt likadant till Garbos om dom skulle behöva ett nytt men tillräckligt bra för att köra showen på Garbos.

Det som är lite jobbigt nu är att jag har en fader sektion (1-8) som börjar krångla och har gjort redan sedan start. Första året så körde jag mycket grupper som jag kunde styra istället för att bussa ut dom till en egen buss regel men i år tänkte jag att jag skulle prova att bussa ut all vox och sen skicka tillbacka den ib i bordet igen efter att vox paketet har gått igenom en egen 32bands eq som bara funkar på omni out eller stereo out. Hur som helst så funkar allt jätte bra men nu börjar reglarna att leva sitt egna lilla liv om man drar i en grupp regel eller om man hoppar mellan lager. Jag är för dålig för att veta exakt vad problemet är. Nu har jag också märkt att regel 1 helt plötsligt tappar volymen som om den glappar. Hade jag kört regeln så hade jag förstått och jag tänkte först att det kunde vara mikrofonen men just den regeln gick idag playback och har bra signal in och jämn signal så det var det inte. Mysko är det iaf.
Ska försöka få Gary till att skicka den på service nästa måndag så dom får ta och fixa det här.

Tags: , ,

Comments are closed.