Yamaha reparation | Musik Program

Då ska vi skicka Yamaha bordet på reparation nu på måndag är det tänkt. Jag vet ju att dom är inte så jätte snabba på att jobba här på ön när det gäller att reparera saker men dom har till onsdag på sig sen måste vi ha tillbaka bordet för det är ju trots allt show den dagen.

Det vi skickar iväg den för är att reglarna har börjat hoppa hej vilt och det är som jag har nämt tidigare inget ovanligt med det här bordet som står här på garbos.

Jag har också nu haft lite problem med att signalen bryts/försämras på vissa ingågnar så jag ska be dom gå igenom det också men det kan bli lite mycket på 2 dagars jobb för dessa personer. Jag är också lite osäker på om det är ingångarna eller om det är kabblarna men det verkar som om det är ingångarna men för säkerhetens skull så ska jag byta ut en av kablaran så jag vet att den är bra.

Vi har nu kört några shower på bara 8 personer vilket är lite speciellt men också med tanka på ett flera av artisterna börjar bli förkylda och har varit det tidigare så dom har inte full kraft att ge. Då är det ju tur att vi har systemet jag gjorde med Playback. Det trista var att en av dom som var förkyld var tvungen att ta en annans solon för han ligger just nu på sjukhus med en prop i benet. Då blev det så att han fick köra den skjukhusliggande killens solon live och sen tog vi resten playback för att spara på hans röst.

– – – – – – – – – – –

Jag funderar nu på vad jag ska köpa för musik program till min Mac. Det står mellan

  • Cubase 6
  • Protols 10
  • Logic 9

Jag har jobbat i alla utom Logic och är verkligen sugen på att testa logic så det lutar mot det faktiskt men får se om dem ens har det här på ön. 

Tags: , , , ,

Comments are closed.