Nya reglar på Yamaha bordet.

Efter att bordet åkt på service så funkar det precis som det ska igen. Eller nästan iaf. Alla reglar är nya så det hoppar inte runt längre men har fortfarande problemet med att Popupmusiken varierar i volym. Den känns betydligt lägre numän innan vilket är konstigt för att jag ställde gainen precis under Peak innan och efter men samma problem kvarstår så vetefan var det är.
Jag har full signal in i bordet (precis under peak) men fånige tryck ut från den ibland. Startar jag popuplåten igen så kommer ljudet ibland tillbaka till normal volym men fortfarande samma volym enligt input signalen. Konstigt måste jag säga.

Har kollat lite på nya mixerbordet på internet och är förälskad i Digicos system. Har IMFs bara testat dom i Offline läge på min pc hemma men avgudar alla funktioner dom har på varjehandas stripp. Dom verkar bl.a. Ha multiband compressors val på varje kanal. Och att du även i eq kan välja att komprimera en eq sektion. Troligen gjord för att lätt kunna använda eqn som en Deesser.
Längtar tills man får köra på en sån.

Tags: , , ,

Comments are closed.