Beröm från bransch folk

Idag så var Jesper och vänner till honom, och andra från teamet, och kollade på showen. Dem som satt vid Jespers bord var bransch folk och jag fick beröm för ljudet idag vilket alltid är kul att höra. Speciellt efter en dag som igår när man tyckte att allt gick fel och man såg inte mycket positivt med systemet eller ”Greta”. De tyckte att man hörde röstpaketet väldigt bra och att det även var bra ljudbild vilket är jätte jätte kul att höra eftersom jag tänker på att rösterna ska verkligen fram i en show som denna på Garbos.
Jag fick även beröm från en av Jennys vänner som tydligen är ganska kritisk av sig så det tar jag också åt mig av.
Inte nog med att det gick bra på showen idag utan jag lyckade även med en snygg räddning. Sammy’s mikrofon hade lyckats hamna i MUTE när dem skulle ut i andra akt. Jag la märke till det ganska tidigt och skulle bara hitta ett bra ställe där jag kunde byta ut hans mikrofon mot en SPARE som vi hare. Det är alltid reskabelt att göra ett mikrofon byta och speciellt när man är den ända teknikern och scenen är 20 meter från mixerborder så är det fel volym när han får miken och ska börja sjunga är man så gott som körd men jag hade lyckats fått en bra volym på SPARE mikrofonen och övelämningen gick skit bra.

Tags: , ,

Comments are closed.