Nya Mikrofoner del 2.

Har precis testat de nya mikrofonerna med dom som ska använda dem i kväll och det låter bra. Ingen större skillnad ljudmäsigt om jag inte försöker få dem att låta bättre men för i kväll tänker jag bara se till att dem funkar och showen går igenom smärtfritt och sen får vi försöka få ut de mesta av mikrofonerna senare i veckan.

Jag kan redan nu säga att dem låter bättre än dem förra men jag vill inte heller att 2 mikrofoner ska låta bättre än de andra för att dela ha en som jämn ljudbild som möjligt och sen för att det är inte rättvist mot de andra i teamet om 2 har mikrofoner som låter bättre  från början.

Nu väntar jag bara in att Yamil ska komma och vi ska kolla på vad som har hänt med projektor bilden. Jag säger att det är kabeln men den är bytt sen 3 dagar tillbaka och skulle funka enligt Yamil. Jag kan inte svära på vad som är fel men när jag testa projektor med alla enheter och VGA-extender i mixer-båset med en annan Nätverkskabel så får jag fullfärg men när jag sedan flyttar upp den på scen igen så är det bara en Gulton i hela bilden. Jag provade också att byta projektor och VGA kablar men det är samma Gula ton iaf.

Tags: ,

Comments are closed.