Nya mikrofoner till Garbos?

Verkar som om jag får 2 nya mikrofoner till Garbos nu i morgon redan. Anledningen är så enkel att vi skickade iväg 2 på reparation och de sa att dem går inte att reparera längre och att både mikrofonen och mottagarna är så dåliga att det är inte värt att fortsätta reparera dem. Så just nu är jag ganska glad men samtidigt orolig för att jag vet hur hotellet tänker. Dem ringde mig nu i morse och frågade om det inte gick att använda 2 av mikrofonerna som dom har nere på Coco Loco på Garbos och jag fick försöka förklara att det går men det är inte värt det. Vi köpte antennförstärkare i år som skulle få bort frekvensfall vilket dom har gjort och skulle vi ta 2 mikrofoner från Coco Loco så är det Shure ULX system utan antennförstärkning och dom är även ganska slitna så jag sa att det går inte. Det hade säkert gått men det hade skapat mer problem än de löst. Så förhoppningsvis så kommer vi få nya mikrofoner i morgon som låter bättre än dom vi har.

Fick just ett mail där det stod att Garbos precis köpte in 2 nya mikrofoner av märket Sennheiser ew 500-965 G3 så nu är jag glad. Känner bara på mig att jag kan ev kan få problem med dem men det är det värt. Nya bättre mikrofoner I LOVE IT.

Tags: , , , ,

Comments are closed.