Pioneer HDJ-2000

Köpte ett par nya hörlurar i förgår för mina börjar bli lite utslitna. Jag köpte ett par Pioneer HDJ-2000 och tänkte att jag skulle iaf testa om dom var värt de pengarna jag spenderade på dem. Än så länge vet jag inte vad jag ska tycka. Dom funkar inte som studio hörlurar för dom färgar ljudet väldigt mycket och har för mycket bas för att dom ska funka bra som studio hörlurar men jag testade dom live igår under showen och blev posetivt överaskad. Det är fortfarande för mycket bas i dom men det var ändå väldigt sköna att mixa i. Jag vet inte riktigt om dom är så sköna för den prisklassen men jag tänkte ge dom en vecka till för att verkligen se om dom är bra. Har ni något bra tips på bra slutna studio hörlurar som ger en bra och verklighetes trogen ljudbild säg gärna till.

 

Tags: , ,

Comments are closed.