Rengöring | Waves MultiRack

Rengöring

Att jag alltid ska glömma hur tråkigt det är att göra rent alla lampor på Garbos. Jag har iaf kommit fram till att det känns bättre att göra alla samma dag än att dela upp det för skulle jag dela upp det är det bara en evig cirkel så lagom som man har gått runt och gjort klart alla måste man börja på nr 1 igen. Därför känns det bättre att göra alla på samma gång. Det jobbiga med det är att jag går in en ledig dag och gör det men samtidigt så finns det inte så mycket att göra här så att göra rent lampor istället för att ligga i sängen hela dagen får en ändå att känna att man har gjort något bra iaf. Jag har lite kvar men tänker ta resten i morgon eftersom vi också är lediga i morgon. Det som är kvar nu är att sätta ihop alla skal igen och det är väl det som tar längst tid för mig. Att göra rent linsen / iris / färg-hjul & prisma-hjul går eller känns som det går fortare iaf.

 

Waves MultiRack

Jag har nu försökt att testa Waves MultiRack live och se om det är något att använda sig av i framtiden. Det jag är mest orolig för att att det blir för mycket latency när man kör det live. Jag märker ingen större skillnad när jag A/B testar men när jag bad Marcus testa köra en låt för att se om artisterna märker av det så la ha märke til att det var lite latency och då testade jag att slå av och på MultiRacket och märkte att jag hade latency redan innan MultiRacket var igång. Det var inte mycket men fortfarande tillräckligt mycket för att en artist skulle märka av det.
Nu vet jag ju även att de tidigare åren här på Garbos så har det varit en latency från de processorerna vi dom tidigare använde så det skulle fortfarande gå att jobba med men det känns så dumt att lägga till latency när man har lyckats jobba bort det. Det som har varit mest intressant för mig med MultiRack är ju att jag man använda C4 eller C6 Live på Vox paketet. Jag ska försöka koppla upp och testa om det blir bättre med min MAC istället för Garbos PC. Återkommer om jag hittar en lösning som inte är hörbar för artisterna.

Tags: , , ,

Comments are closed.