Jobba som grafisk designer.

Jag har sedan 4år tillbaka försökt lära mig så mycket jag kan inom grafisk design så att jag ev. Skulle kunna jobba med det som en hobby. Jag fick igår en förfrågan om hur mycket jag kan om just grafisk design och ska idag visa några av mina projekt. Jag måste ta mer reda på mer exkt vad det äR dem är ute efter. Han visade mig lite saker igår vad dem hade ljuslagt för något och det var mycket standard enkel design. Nu när jag säger enkel menar jag att den är enkel att återskapa men kanske inte jätte lätt att komma på idéen.

Jag hoppas att intresset finns efter mötet idag.

 

Samtidigt som jag vill jobba med grafisk design vill jag nog inte släppa ljudtekniker biten som jag älskar att jobba med. Jag har också under den bär veckan fått lite små förfrågningar om vad jag kommer göranår jag kommer hem till Sverige. Jag vet inte vart jag hamnar än men har lite saker på gång antingen nu till sommaren eller nu ev till början av nästa år.

Tags:

Comments are closed.