Golden Hits Dag2

Dag två på Golden var lika bra som dag ett.

Dagen började med ett litet studio besök på Wallmans på teatergatan. Det var riktigt coolt att se hur det såg ut där. Dem hade tydligen gjort en ny renovering till den här säsongen så dem som varit där tidigare sa att det var en helt annan lokal men det kan jag inte svara på eftersom jag var där förstagången idag. Jag träffade Liza som jag jobbade med uppe i Sundsvall på Dröse.

Jag fick också träffa deras tekniker Carl som verkar vara riktigt schyst och duktig. Måste ta mig dit och kolla på deras show när den går sen och se den in action.

 

Efter besöket på Wallmans så gick resten av dagen ut på att få lite mer information och vad Golden teknikerna gjort tidigare och sen börjades det blåsa ur lampor, som också kommer bli morgondagens sysselsättning.

 

Det verkar som om Golden har bestämt sig för att använda Yamaha CL-1 som mixerbord inför nästa säsong. Jag hade hoppats på en CL-3a med tanke på antalet reglar man har tillgängligt men den här kommer garanterat att bli jätte bra att jobba med. Den verkar vara samma typ som en MCL7 i funktion och mjukvara och med tanke på att jag redan jobbat med en MCL7a så kommer det nog gå ganska fort att komma in i det tänket igen.

Det jag verkligen gillar med CL serien är att den är direktkompatibel med DANTE vilket gör att jag bara behöver köpa ett DVS (Dante Virtual Soundcard) och då har jag 64 kanaler direkt in i datorn med en LAN kabel. ME LIKE !!

 

Nya äventyr i morgon men dagen kommer nog mest att bestå av rengöring av Lampor, rörliga så som konventionella.

Comments are closed.