Golden Hits Stockholm

Idag var första dagen på det nya jobbet och det kändes jätte bra. Det finns gott om tid för att lära sig hitta i lokalen och lära sig hur utrustningen fungerar. Lite av utrustningen kommer bytas ut och hyras in för den här säsongen. Vilket är skönt. Då vet jag att den nya utrustningen inte kommer gå sönder eller bråka pga. åldern.
Det som kommer hyras in är ett nytt PA och troligen ett nytt mixerbord inflatable tent.
Mixerbord kommer antingen bli en ny Yamaha CL-1 men vi kämpar just nu för att uppgradera den till en CL-3a så vi har mer reglar uppe samtidigt. Cl-1an har bara 16 reglar och en Cl-3an har 24. Dem extra 8 tror jag gör ganska mycket för att underlätta under show.

Det kommer också att installeras lite nytt ljus under de kommande veckorna så det jag och Johan ska göra nu den här veckan är att flytta om och rengöra det ljuset som ska vara kvar från årets show. Sen kommer jag även under veckan att börja med rengöring av mixerbåset.

Comments are closed.