Kräftskiva på Golden Hits

Igår var första gången jag stod bakom ett mixerbord med publik i lokalen på Golden Hits sen jag började där. Hasse Wallmans har nämligen en årlig kräftskiva med ca 200 personer inbjudna. Det var mycket bra stämning och musiken från en glad dragspelare som vandrade runt om i lokalen gjorde att det hela verkligen fick en kräftskiva stämning. Det drogs många snapsvisor från en äldre man kompande av en väldigt duktig pianist.

Hasse Wallmans var självklart där och delade ut årets stipendiat till David Lindgren som också passade på att dra av två av hans låtar. Underkvällen gjorde även Viktor ett nummer från förra årets show som var väldigt fräckt. Gillar verkligen det nummer måste jag erkänna.

 

 

Den här veckan har mest gått ut på att få fredagens kräftskiva att funka. Med mycket små strul och långa nätter så lyckade jag och Daniel att göra klart det mesta. Det blev lite sista minuten programmering på natten till fredagen men det var ju inte jätte mycket som skulle hända på kvällen mer än David Lindgrens nummer så med tanke på hur allt såg ut i måndags och hur kvällen gick så är jag rätt nöjd med resultatet. Nu blir nästa steg att se till så att allt verkligen funkar tills på tisdag när Micke kommer och ska börja ljussätta showen.

Här är lite länkar till bilder från årets kräftskiva på Golden Hits:
http://cawamedia.wordpress.com/2012/08/25/golden-hits-arliga-kraftskiva-2012/
http://www.finestlight.se/imageGallery/image.php?igid=2361&iid=174126&pageNum=3

 

 

Efter som det var första kvällen med det nya installerade Yamaha Cl1an så fick jag chans till att mixa med den och det känndes faktiskt helt okej. Var inte så mycket att mixa och jag hade väl kanske inte den mest optimala mix positionen kom jag ganska fort fram till men det känns som att Cl1an kan vara något roligt att jobba med.

 

Comments are closed.